Kontakt

MEMENTO FOTOGRAFERING – fotograf Linda Tallroth-Paananen i Jakobstad

Porträtt- och företagsfotograferingar

Linda Tallroth-Paananen, fotograf Jakobstad

Linda Tallroth-Paananen, Memento Fotografering. Fotograf Jakobstad

Jag älskar att fånga ögonblick, det var det som lockade mig att börja fotografera i första hand. Att få illustrera en text eller berätta en historia i bilder – stort som smått – det gör mig glad! Över 20 år senare är det fortsättningsvis det jag älskar mest med mitt jobb som fotograf! Det är väldigt givande att få fånga minnen som lever vidare i andra människors fotoramar och album. Bröllop, dop, 1-årsporträtt, examensporträtt, familjeporträtt? Ta gärna kontakt och låt mig vara en del av DIN historia!

Lika roligt som jag tycker det är att få ta del av högtidsstunder, tycker jag också det är att få sätta bild och känsla på texter och att i bild beskriva ett företag. Kontakta mig för fotograferingar till din webbsida, broschyr eller kundtidning!

Mementos kontor finns i Campus Allegro i Jakobstad. Enklast hittar du mig om du går in från Runebergsgatan 8 och söker dig upp till Allegro Ink:s utrymmen på våning två.

 

FOTOGRAF Linda Tallroth-Paananen

Linda är utbildad fotograf med examen från Svenska Yrkeshögskolan (idag Yrkeshögskolan Novia). Hon har varit yrkesverksam sedan år 2004 och har erfarenhet som både pressfotograf (VBL, ÖT och PS) och frilansare. 2007 startade hon Memento fotografering och är sedan dess företagare på heltid.

e-post: linda(at)memento.fi
tel. +358 50 564 8019

 

GRAFIKER Mikael Paananen

Mikael jobbar huvudsakligen som lärare i grafisk formgivning på Yrkeshögskolan Novia. Utöver det jobbar han som grafisk designer på Memento. Behöver du en ny logo, en grafisk profil, planering av webbsida eller en broschyr? Vi på Memento kan erbjuda skräddarsydda lösningar med allt från grafiska profiler till personligt bildmaterial. Ta kontakt för att be om en offert!

e-post: mikael(at)memento.fi
tel. +358 50 365 1560

Dela inlägget